Hondenplons – najaar 2023

De honden mogen weer los in de waterspeeltuin! Neem jij je viervoeter ook mee voor een heerlijke ochtend uit? Lekker vrij rennen over het gras, met of zonder een plons in het (ondiepe) bassin of de sloot*, waar ze maar zin in hebben! Ondertussen kun je als baasje rustig toekijken met een kopje thee of koffie erbij.

Het terrein is omgeven door sloten, de toegang is door een hek. Het open terrein is overzichtelijk, voor de omringende sloot staan wel bomen en bosjes.

Data & tijden

Zondagen 1 oktober, 5 november en 3 december, van 10.00 tot 12.00 uur. Waarschijnlijk is 3 dec 2023 voorlopig de laatste keer, omdat daarna de vernieuwing van de waterspeeltuin van start gaat.

Hoe kom je er?

— ! Let op ! — De ingang is bij de waterspeeltuin zelf, via de zijhekken (vanaf de Geitenkamp of langs de Kindertuin). Dus niet over de kinderboerderij met de hond! Niet alle dieren reageren namelijk goed op bezoek van honden. De uitgang is op dezelfde plek en is afgesloten met een hek.

Met de auto
* Parkeer aan het einde van de Sandinoweg, steek het bruggetje over en ga rechtsaf het Abtswoude op. Ga na zo’n 100m bij de Kindertuin linksaf het wandelpad op. Na zo’n 100m ben je bij het zwarte toegangshek.
* OF: parkeer aan de Kalfjeslaan en loop de Geitenkamp op. Daar zit ook een zwart toegangshek met een wandelpad naar de waterspeeltuin.

Tijden

Van 10-12 uur.
 

Kosten

Per hond €3,- per keer, incl. een kopje koffie/thee voor het baasje.
 

Huisregels

  • Je bent tijdens het bezoek zelf verantwoordelijk voor (het gedrag van) jouw hond(en).
  • Je ruimt zelf de poep van jouw hond(en) op. (Neem zakjes mee!)
 
*NB. De hoeveelheid water kan fluctueren door het seizoen, dus ‘plonzen’ is geen garantie, losrennen wel!
🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.