Vrijwilliger worden

De kinderboerderij en waterspeeltuin zouden niet kunnen bestaan zonder onze geweldige vrijwilligers. Het is een team van zo’n 50 – 60 personen die allemaal op hun eigen manier een steentje bijdragen. De meesten hebben één of meerdere vaste dagen, voor andere taken zijn mensen “op oproep-basis” beschikbaar. Het aantal uur per week is dus flexibel, afhankelijk van jouw wensen. Naast de vrijwilligers is er iedere dag een beheerder aanwezig die alles coördineert en begeleidt.

Wat doe je als vrijwilliger?

Dat hangt helemaal van jouw interesses af! Het meest voor de hand liggend is wellicht de dierverzorging, maar er zijn veel meer mogelijkheden voor vrijwilligerswerk bij ons. Hieronder volgen de meest voorkomende werkzaamheden.

Huidige vacatures

Hieronder vind je informatie over alle “typen” vrijwilligerswerk. Daarbij staat aangegeven of er een vacature is. Heb je andere interesses? Neem dan vooral contact met ons op om te horen of er toch ruimte is!

Vereisten

De minimumleeftijd voor vrijwilligers is 14 jaar. Verder moet je (na je inwerkperiode) zelfstandig kunnen werken, onder begeleiding van de beheerder. Het aantal uur en de taken zijn flexibel, afhankelijk van je interesses en mogelijkheden!

Wat krijg je als vrijwilliger?

Wij bieden je een ontzettend leuke, gezellige en leerzame werkplek. Als je bij ons vrijwilligerswerk komt doen, kom je in een warm bad terecht vol enthousiaste en betrokken mede-vrijwilligers. We organiseren regelmatig leuke interne activiteiten met elkaar zoals een BBQ of een borrel.

Vrijwilligerscontract en -beleid

Als vrijwilliger bij Stichting kinderboerderij en waterspeeltuin Tanthof teken je een vrijwilligerscontract. Een onderdeel hiervan is het vrijwilligersbeleid waarin onder meer omgangsvormen en vertrouwenspersonen staan.

Word vrijwillger!

De waterspeeltuin pijl

Ben je niewsgierig naar de nieuwe speelmogelijkheden op de waterspeeltuin ?

De waterspeeltuin pijl

Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe speelmogelijkheden op de waterspeeltuin ?

Leuk dat je bij ons aan de slag wil als vrijwilliger! Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Naam & Leeftijd*

    Telefoonnummer & Email*

    Ik heb interesse in (meerdere opties mogelijk):