Word zakelijk partner 

Wil je als bedrijf een bijdrage leveren aan een maatschappelijk belangrijk en/of groen doel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Stichting Kinderboerderij en waterspeeltuin Tanthof is opgericht voor het behoud van goede en (zoveel mogelijk) gratis voorzieningen voor alle Delftenaren en mensen in de directe omgeving van Delft. Mensen kunnen elkaar hier ontmoeten en recreëren in een rustgevende mooie natuur met oude bomen en een cultuurhistorische boerderijstal.  En natuurlijk met verschillende dieren om zich heen. Heel veel volwassenen en kinderen maken al jaren gebruik van deze mogelijkheden (ongeveer 40.000 bezoekers per jaar).

Financiële bijdrage

Een financiële bijdrage kan een algemene gift zijn, of een die geoormerkt is voor een specifiek doel zoals de bouw of herstel van een verblijf, bijdrage voor activiteiten of voor een bepaalde doelgroep of voor dierenvoer of medische kosten.

Een andere optie: als bedrijf een dier adopteren in plaats van een algemene gift doen.

Ontvangt u graag een factuur voor de gift? Vul dan het contactformulier in i.p.v. het donatie-formulier en we maken het in orde.

Ja, wij willen bijdragen!

Leveren van materiaal

In plaats van een financiële bijdrage kan een bedrijf ons ook helpen door materialen te doneren of tegen kostprijs te leveren. Denk bijvoorbeeld aan grondstoffen voor al het onderhoud zoals hekwerk, verf(benodigdheden) of gereedschappen, dierverzorgingsmaterialen, drukwerk, toebehoren voor in onze keuken of horeca, etc. De mogelijkheden hangen natuurlijk ook af van onze wensen; we praten hier graag met u over door.

Leveren van een dienst

Met een groep collega’s een bijdrage leveren aan onze stichting, bijvoorbeeld als (onderdeel van) een dagje Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) of teamuitje? We onderzoeken samen graag de mogelijkheden! Met name bedrijven met ervaring of expertise passend bij onze werkzaamheden kunnen ons hier goed bij helpen. Denk daarbij aan alles rondom onderhoudswerkzaamheden aan onze gebouwen, paden of het groen. Daarnaast zijn er natuurlijk regelmatig andere werkzaamheden te verrichten op een kinderboerderij, wat een zeer bevredigend gevoel geeft!

Wilt u zakelijk partner worden of meer informatie over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op

Huidige zakelijke partners

De waterspeeltuin pijl

Ben je niewsgierig naar de nieuwe speelmogelijkheden op de waterspeeltuin ?

De waterspeeltuin pijl

Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe speelmogelijkheden op de waterspeeltuin ?