Op 8 okt vieren we Dierendag!

Kom dierendag vieren bij onze dieren op zondag 8 oktober (12-16 uur)! Ontdek onze dieren met een dierverzorger en ga op de foto met jouw favoriete dier van de kinderboerderij. Laat een ballondier maken, kom knutselen & kleien en maak heerlijke marshmallows bij het kampvuur. Vergeet niet om je zieke knuffel mee te nemen, want de knuffeldokter is aanwezig om jouw knuffel weer helemaal beter te maken. 

Activiteiten 

Tijdens dit evenement kunnen de kinderen deelnemen aan een nieuwe activiteit: Ontdek onze dieren met een dierverzorger. De kinderen mogen met de dierverzorger op plekken komen waar dat normaal niet mag en ze leren van alles over onze dieren. Daarnaast mogen de kinderen de dieren nog wat voeren!

Heb jij altijd al een leuke foto willen maken met jouw favoriete dier van de kinderboerderij? Op dierendag is dit mogelijk! Wij zorgen dat het kind en het dier samen mooi op de foto komen te staan.

Ook de knuffeldokter houdt weer spreekuur tijdens dit evenement. Heb jij thuis een zieke knuffel met bijvoorbeeld een gebroken pootje of open wond, of is je knuffel gewoon wat slap? Neem hem mee naar de grote stal, waar de knuffeldokter ernaar zal kijken!

Verder is Clown Miko aanwezig om voor de kinderen verschillende dieren (en andere leuke dingen) van ballonnen te maken. Ook liggen voor de kinderen allerlei spullen klaar om heerlijk te kunnen knutselen en kleien. Tenslotte kun je ook aanschuiven bij het kampvuur om marshmallows te roosteren.

Zin in wat anders lekkers? Loop dan langs bij het horecapunt en bestel wat te drinken, een broodje of wat anders lekkers.

Tijden

De kinderboerderij is deze dag alleen geopend tijdens het evenement, van 12:00 tot 16:00 uur.

Kosten 

Voor €2,50 kun je een activiteitenbandje kopen. Hiermee kan het kind aan alle activiteiten deelnemen. Betaling graag met PIN.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.