Word je onze vriend?

Donaties zijn voor ons een wezenlijke bron van inkomsten! Heb jij de mogelijkheid om ons financieel te steunen? Heel fijn!

Als vriend van onze stichting steun je ons met een periodieke donatie van minimaal €25 per jaar, via automatische incasso. Hierbij krijg je regelmatige nieuwsupdates per e-mail. Je mag ook kiezen voor betaling per kwartaal, dus elke 3 maanden (minimaal) € 6,25.

Liever een eenmalige donatie?

Ook daar zijn we natuurlijk erg blij mee! Je kunt je gift overmaken naar IBAN rekeningnummer NL30 RABO 03070 66207 op naam van ‘Stichting kinderboerderij en waterspeeltuin Tanthof’, onder vermelding van ‘donatie’. Of vul het onderstaande formulier in en kies voor “eenmalige donatie”.

Cash doneren blijft ook mogelijk; we zijn ook erg blij met giften in één van de fooienpotten op ons terrein.

Tip: Je kunt ook een dier adopteren als vorm van een eenmalige (of doorlopende) donatie! 

Ja, ik geef een donatie!

  Donatie*

  Persoonsgegevens

  Adres

  Contactgegevens

  Betaalgegevens

  Controleer of alle ingevoerde gegevens kloppen en klik dan op verstuur.

  Waarom is financiële steun nodig?

  Stichting kinderboerderij en waterspeeltuin Tanthof is sinds december 2015 een zelfstandige stichting. Een bezoek aan ons is volledig gratis, zowel voor de kinderboerderij als de waterspeeltuin. We vinden het belangrijk om iedereen de mogelijkheid te bieden in contact te komen met dieren én te kunnen ontspannen in onze groene oase, ook mensen die het financieel minder breed hebben.

  Wat zijn onze kosten?

  Om je een idee te geven waar we jouw donatie goed voor kunnen gebruiken, volgen hier een aantal kostenposten, die we gemiddeld per maand maken:

  • Diergezondheid: € 750 
  • Diervoeding: € 1000  
  • Waterspeeltuin: € 1250 (denk aan watermetingen, keuringen, onderhoud, benzine en gereedschap)

  Goed om te weten:
  Onze stichting heeft een ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling). . Periodieke giften zijn onder voorwaarden aftrekbaar van de belasting. Meer informatie vind je op de site van de belastingdienst.

  De waterspeeltuin pijl

  Ben je niewsgierig naar de nieuwe speelmogelijkheden op de waterspeeltuin ?

  De waterspeeltuin pijl

  Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe speelmogelijkheden op de waterspeeltuin ?