Word vriend

Als vriend van onze stichting ondersteun je alle activiteiten van de kinderboerderij én waterspeeltuin. Donaties zijn voor ons een wezenlijke bron van inkomsten!

Waarom is financiële steun nodig?

Stichting kinderboerderij en waterspeeltuin Tanthof is sinds december 2015 een zelfstandige stichting. Bezoek aan ons is volledig gratis, zowel de kinderboerderij als de waterspeeltuin. We vinden het belangrijk om iedereen de mogelijkheid te bieden in contact te komen met dieren én te kunnen ontspannen in onze groene oase, ook mensen die het financieel minder breed hebben.

Goed om te weten: Onze stichting heeft een ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling). . Periodieke giften zijn onder voorwaarden aftrekbaar van de belasting. Meer informatie vind je op de site van de belastingdienst.

Wat betekent vriend van ?

Heb jij de mogelijkheid ons financieel te steunen? Heel fijn!

Als vriend van onze stichting steun je ons met een periodieke donatie van minimaal €25 per jaar, via automatische incasso. Hierbij krijg je regelmatige nieuwsupdates per e-mail.

Eenmalige donatie

Wil je geen doorlopende donatie doen maar wil je wel iets schenken? Ook daar zijn we natuurlijk blij mee! Je kunt je gift overmaken naar IBAN rekeningnummer NL30 RABO 03070 66207 op naam van ‘Stichting kinderboerderij en waterspeeltuin Tanthof’, onder vermelding van ‘donatie’ of vul het onderstaande formulier in waarbij je eenmalige donatie aangeeft.

Liever cash doneren? We zijn ook erg blij met giften in één van de fooienpotten op ons terrein.

Tip: Je kunt ook een dier adopteren als vorm van een eenmalige (of doorlopende) donatie! 

Ja, ik geef een donatie!

  Donatie*
  Persoonsgegevens
  Adres
  Contactgegevens
  Betaalgegevens

  Controleer of alle ingevoerde gegevens kloppen en klik dan op verstuur.

  De waterspeeltuin pijl

  Ben je niewsgierig naar de nieuwe speelmogelijkheden op de waterspeeltuin ?

  De waterspeeltuin pijl

  Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe speelmogelijkheden op de waterspeeltuin ?