27 aug: Zomerfeest 2023!

Dit wil je niet missen: ons grootste evenement van het jaar! Met wel 4 luchtkussens, entertainment, schminkers, activiteiten van Scouting Marco Polo, dansjes met muziekjuf Hille van de VAK Delft, bloemschikken met Kindertuinen Delft én kraampjes van andere organisaties.

Daarnaast is er extra lekkers te krijgen zoals suikerspinnen en loempia’s, naast de gebruikelijke horeca (drankjes, tosti’s, pizza’s, ijsjes, enzovoort). Natuurlijk is de waterspeeltuin ook gewoon open en zijn de dieren te bezoeken. Een compleet dagje uit dus voor het hele gezin!

Foto’s van Zomerfeesten 2021 en 2022

Activiteiten Zomerfeest 2023

Niet één of twee, maar vier (!) luchtkussens staan deze dag voor je klaar! Twee voor de grote kinderen en 2 voor de kleinere kinderen. Ze zijn allemaal zonder water.

Verder zorgt Scouting Marco Polo Delft voor activiteiten zoals broodjes bakken, spijkerbroek hangen en bouwen met winegums. Muziekjuf Hille de Jong van VAK Delft laat de kinderen dansen, bij de kraam van Kindertuin De Boterbloem kun je bloemschikken en in de stal staan de dames van Miss Rebel Queen klaar om kinderen (vanaf 2 jaar) te schminken!

Daarnaast is er “lopend entertainment” van Peet Vermeulen van Verba Produktie en zijn er kraampjes van onze partner-organisaties zoals de dagbesteding Residentie Contact.

Tijden

We zijn deze dag open van 11.00 tot 17.00 uur.

Prijzen graag betalen met PIN

Een activiteitenbandje is € 4,- per kind. Daarmee mag je aan alle activiteiten meedoen, behalve het bloemschikken en schminken.

  • Voor de schmink kun je muntjes kopen bij de entree (€ 2,50). De kleur van het muntje bepaalt hoe laat je aan de beurt bent, dus je hoeft geen uren in de rij!
  • Voor het bloemschikken (€ 2,-) betaal je bij de kraam van de Kindertuinen zelf (cash of pin / via QR-code).

Horeca graag betalen met PIN

We verkopen deze dag bijna* alles wat je van ons gewend bent (pizza’s, broodjes, ijsjes, drankjes enz…), maar ook suikerspinnen en loempia’s! 

* we verkopen geen panini’s en pannenkoeken zodat de wachttijd verkort wordt.

Bestellen en afhalen

We hebben op het zomerfeest een aparte kraam voor alle bestellingen, dus niet bij het luik zoals vaste bezoekers gewend zijn. Je krijgt bij de kraam zoveel mogelijk direct mee, alleen warme drankjes, hapjes, suikerspinnen en loempia’s haal je daarna direct af bij het afgifteluik of de kraam ernaast. We werken hiervoor dus niet (meer) met muntjes.

Onze (standaard) menukaart vind je hier.

 

En verder…

… zijn de kinderboerderij en waterspeeltuin zelf (zoals altijd) gratis te bezoeken, ook op deze dag. Je kunt dan alleen niet aan de extra activiteiten deelnemen.

… is reserveren niet nodig/mogelijk.

… komt alle winst zoals altijd ten goede aan het onderhoud van ons terrein en de dieren!

op = op! Dit geldt met name voor activiteiten als bloemschikken en schminken, maar ook voor de suikerspinnen, loempia’s en andere horeca. We doen ons uiterste best om zoveel mogelijk mensen te helpen met zo min mogelijk wachttijd, maar toveren kunnen we helaas niet.. Bedankt voor je begrip!


 

Kortom: blokkeer je agenda, nodig je vrienden en familie uit en kom de zomer bij ons vieren op zondag 27 augustus! 

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.