Meivakantie: extra activiteiten!

Iedere woensdag in schoolvakanties is er een activiteit op ons terrein, dus ook in de meivakantie op 1 en 8 mei!

1 mei: Donna’s 21e verjaardag!

Op 1 mei wordt onze ezel Donna 21 jaar! Ze viert haar feestje van 11.00 tot 14.00 uur. Je kunt slingers en maskers maken en er zijn leuke ezel-kleurplaten.
Ook kun je cupcakes versieren (en zelf opeten), dit kost € 2 (op=op). De rest van de activiteiten is gratis (donaties zijn welkom)!
 
Tussen 13.00-14.00 uur houdt de knuffeldokter spreekuur, dus neem je zieke knuffel mee zodat de dokter kan hem kan onderzoeken en hopelijk weer beter maken!
 
We zijn erg blij dat we Donna’s 21e verjaardag kunnen vieren, want ze heeft gezondheidsproblemen die niet meer te verhelpen zijn als ze weer opspelen, maar nu gaat het goed met haar! Dus vier je met ons mee?

8 mei (11.00-14.00 uur): Teken je favoriete dier

Kies je favoriete dier, pak een stoel en tekenspulletjes, en ga lekker zitten. Misschien teken je een lammetje of een geit? Of wil je een kalfje natekenen? Als je een uitdaging zoekt kun je ook een vogeltje of kip proberen; die zitten natuurlijk nooit stil!
De toegang is gratis.

Andere activiteiten

De hele meivakantie kun je ook nog gratis een speurtocht komen doen. Natuurlijk kun je ook gewoon langskomen om alle dieren te ontmoeten. Tegen die tijd zijn er waarschijnlijk 2 kalfjes en misschien ook al geitenlammetjes. De schapen-lammetjes mogen eind april of begin mei verhuizen naar de geitenweide (waar jij ook op mag), zodat je ze kunt aaien. 

Verder kun je natuurlijk lekker spelen op het plein of even binnen komen kleuren. Trek gekregen? Bestel dan wat lekkers bij het horecapunt. Met je aankoop steun je ons, dus daar zijn we erg blij mee!

Fijne vakantie!
🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.