Kerstvakantie activiteiten

In de kerstvakantie kan je meerdere leuke activiteiten doen op de kinderboerderij. Ze zijn onderdeel van een stageonderzoek en daarom gratis beschikbaar!

Het zou daarbij erg helpen als na afloop je mening wilt geven, zodat we kunnen leren wat jullie, onze bezoekers, leuk vinden en wat beter kan. Bedankt & veel plezier!

Speurtochten

De hele kerstvakantie zijn er meerdere gratis speurtochten te doen. Voor de allerkleinste is er de kerstbingo-zoekkaart. Kinderen vanaf een jaar of 6 kunnen (met hun ouders samen) gaan speuren en kleuren met de kleurplaat-speurtocht of meer leren over de dieren met de dierenweetjes-kruiswoordpuzzel.

Ben jij klaar voor een echte uitdaging? Ga dan opzoek naar een verstopte kist op de kinderboerderij en kraak de code!

De speurtochten worden uitgedeeld bij de horeca.

Ontdek onze dieren – woensdag 3 januari

In 2024 is er iedere woensdag(middag) van de schoolvakantie een activiteit! We beginnen met de “ontdek onze dieren”. Tijdens deze activiteit nemen de dierverzorgers jou mee langs een aantal dieren van de kinderboerderij en vertellen over deze dieren.

Je kan gewoon aansluiten als je op de kinderboerderij bent. Als de groep te vol is, moet je misschien even wachten tot de volgende ronde. Dan kan je ondertussen natuurlijk nog een speurtocht doen!

Starttijden:

  • 11:00
  • 11:45
  • 13:30
  • 14:15

Meld je ongeveer 5 minuten van te voren aan bij de horeca en ontdek onze dieren!

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.