16 dec 2023: Kerst op de boerderij (14-18u)

Een unieke kans om de boerderij in de schemering en vól sfeerlichtjes te bezoeken. Met een levende kerststal, kerstman, vuurkorven en marshmallows, kerst-knutsels én een arrenslee!

Wat is er te doen?

Het hele terrein is in winterse sferen met lampjes, kerstbomen en een enorme sneeuwpop. Verder is de geitenstal omgetoverd tot levende kerststal, mét dieren en lichtjes. Op het plein lopen herders bij de vuurkorven en kun je de Kerstman ontmoeten. In de stal van de konijnen en cavia’s kun je ook lekker knutselen. Ben je nog op zoek naar een leuk kerstkadootje? Ga dan vooral kijken bij de tafel van Residentie Contact, de dagbesteding die ons dagelijks helpt met het verzorgen van de dieren en het terrein.

Maar het allergaafste is de arrenslee! Wil jij wel eens een ritje maken in een echte arrenslee? Dit is je kans! Stap in een rijdt een rondje over het terrein om alles vanuit je hoge positie te bekijken!

Prijs

De entree is € 1,50 (voor iedereen!). Wil je op de arrenslee? Koop daarvoor dan een muntje (€ 1,50).

Let op: Graag betalen met PIN!

Trek gekregen?

Haal warme (alcoholvrije) glühwein (€1,75) bij de horeca en warm op bij een vuurtje. Of bestel wat anders warms van onze (evenementen-)menukaart, zoals warme chocomel met slagroom. poffertjes of een pizza!

Let op: de kinderboerderij is op deze dag alléén geopend van
14.00 – 18.00 uur*, dus NIET op de reguliere tijden.

* Kerstroute Tanthof in de avond

Na ons evenement begint de Kerstroute die georganiseerd is door CGK ‘Het Boek’. De route loopt ook over de kinderboerderij! Kijk voor meer info en aanmelden hier.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.