Zomerfeest 28 augustus

Kom je naar ons feest op zaterdag 28 augustus? Met diverse springkussens, spellen en activiteiten, ponyrijden, schminken en entertainment belooft het weer een gezellige boel te worden! Daarnaast is er extra veel lekkers te krijgen, zoals suikerspinnen en loempia’s, naast de gebruikelijke horeca (drankjes, broodjes, pizza’s, ijsjes, enzovoort). Natuurlijk is de waterspeeltuin ook gewoon open en zijn de dieren te bezoeken. Een compleet dagje uit dus voor het hele gezin!

Activiteiten

Niet één of twee, maar vijf (!) luchtkussens staan deze dag voor je klaar! Meerdere glijbanen (ook mét water), een stormbaan én een Bumba-ontdekhoek voor de kleintjes. Verder kun je je later schminken en is er entertainment van Peet Vermeulen van Verba Produktie. VAK Delft laat de kinderen dansen, bij vrijwilligers van de Kindertuin kun je bloemschikken, Scouting Marco Polo Delft zorgt voor allerlei activiteiten en je kunt slootdiertjes onderzoeken met de Delftse Natuurwacht. Ook zijn er diverse spellen zoals ringwerpen en kun je een ponyritje maken.

Tijden

Alle activiteiten zijn van 10.00 – 16.00 uur. Na afloop van het feest sluiten we ook het terrein om op te kunnen ruimen; we zijn deze dag dus niet open tot 17.30! 
De pony’s hebben elk uur 15 minuten rust, dus het ponyrijden stopt om 15.45.

Prijzen

Een activiteitenbandje is € 3,50 per kind. Daarmee mag je aan alle activiteiten meedoen, behalve het ponyrijden. Een ponyritje is € 1,- per keer (= 1 muntje, te koop bij de horeca).
De kinderboerderij en waterspeeltuin zelf zijn (zoals altijd) gratis te bezoeken, ook op deze dag. Je kunt dan alleen niet aan de extra activiteiten deelnemen.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.