Dierendag en hondenplons

Kom langs en kom spelen! We hebben hele leuke activiteiten, spellen, springkussens en het belooft weer een gezellige boel te worden!

Tijden:

Alle activiteiten zijn van 11.00 – 16.00 uur. Zowel voor de hondenplons als de dierendag.

Hondenplons

Het waterspeeltuinseizoen is ten einde. Om dit mooi af te sluiten, bieden we aan alle honden de mogelijkheid om het spetterend af te sluiten. De ingang voor de hondenplons is bij het tussenhek voor de waterspeeltuin. Je mag dus niet met je hond over de boerderij. Zorg je zelf voor poepzakjes? Samen maken we er met de honden een leuk feestje van!

Dierendag

Op maandag 04 oktober is het dierendag en dat vieren we met onze dieren (een dagje eerder)! Er zijn allerlei leuke activiteiten op de boerderij. Zo kun je dierenmaskers maken of een dierentasje. Verder hebben we een dierenkleurplaat, is er een speurtocht en kun je broodjes bakken. Ook hebben we een hele gave jungle stormbaan en een dierenspringkussen. Dubbel zoveel feest om te springen en te klauteren. Verder hebben we een schminken, laat jezelf omtoveren tot een gaaf dier. Voor het schminken betaal je wel een aparte bijdrage.

Prijzen

Voor de hondenplons betaal je per hond. Iedere hond is €3,- en je krijgt er één kopje koffie of thee bij.
Voor dierendag is het €2,- per kind voor bijna alle activiteiten. Alleen voor het schminken betaal je apart: €1,- per persoon.

Check voor Toegang

Onze activiteiten zijn buiten, daarom is er geen check nodig.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.