Welkom bijKinderboerderij & waterspeeltuin Tanthof

Welkom!

Update scholenschuif : Gemeente Delft stopt met onderzoek Groene Campus

8 juli 2021

We zijn verheugd dat de gemeente Delft heeft besloten om het idee van de “groene campus” niet verder te onderzoeken. kijk voor meer informatie op ons nieuws item.

Wat is er wel of niet open?

Bijna alles is open: de kinderboerderij en de waterspeeltuin (mét water in het bassin) en toiletgebouw. Ook ons horeca-afhaalpunt is open voor een ijsje, drankje, broodje, snack of (nieuw!) een pizza, en natuurlijk voor verse eieren van onze kippen. Wat nog dicht blijft is onze binnenruimte (de stal).

Let op: Op maandagen zijn we altijd gesloten, i.v.m. het schoonmaken van het waterbassin. Alle andere dagen zijn we geopend van 10.00-17.30 uur.

Moet ik reserveren?

Je hoeft niet te reserveren en er zijn geen tijdsvakken, maar we doen wel een beroep op onze bezoekers: blijf niet te lang bij drukte en geef elkaar de ruimte. Met stoplichten (ter plekke en op deze site) geven we aan hoe druk het is. Blijf niet te lang als het oranje of rood is. Bij rood mogen er geen bezoekers meer bij. In de praktijk hebben we nog nooit een rood stoplicht gehad, dus kom gerust langs!

Het is niet mogelijk om een plekje in de waterspeeltuin of een bankje te reserveren.