29 okt: Halloween

Op zondag 29 oktober kun je griezelen op ons terrein. Zowel de boerderij als de waterspeeltuin worden spannend versierd en er zijn volop activiteiten!
Durf jij langs te komen? 

Activiteiten 

De griezel-goochelaar Alex geeft doorlopend spannende voorstellingen. Verder staat er een knutsel-tafel vol met leuke spulletjes, en het kampvuur staat klaar zodat je marshmallows kunt roosteren.

Ben je nog niet geschminkt? Koop dan een schmink-muntje en ga naar de grote stal waar 3 dames klaar zitten om iedereen (vanaf 2 jaar) te schminken.

En als je het durft, kun je de griezeltocht over de waterspeeltuin lopen….

Horeca

Zin in wat lekkers? Loop dan langs bij het horecapunt en bestel wat te drinken, een pizza, tosti of poffertjes of snacks (popcorn, chips en ijsjes).

Extra: We hebben deze dag ook Heksensoep te koop!

Tijden

De kinderboerderij is deze dag alleen geopend tijdens het evenement, van 12:00 tot 16:00 uur.

Kosten 

Voor € 2,50 kun je een activiteitenbandje kopen. Hiermee kan het kind aan alle activiteiten deelnemen, behalve het schminken. Betaling graag met PIN.

Een muntje voor schminken is € 2,50. De kleur van het muntje bepaalt hoe laat je aan de beurt bent, dus je hoeft nooit lang te wachten!

Happy Halloween!

Op zaterdag 28 oktober wordt de waterspeeltuin al omgetoverd tot griezelplek, door Stichting het Angstwoudse Bos. Zij organiseren op zaterdagavond Halloween-tochten door en voor de buurt Tanthof. Wij werken daar natuurlijk graag aan mee!

Kijk voor alle info & aanmelden op hun website: Angstwoudsebos.nl.

 

Je bent van harte welkom om op zaterdag overdag (10.00-16.30 uur) langs te komen op de kinderboerderij en waterspeeltuin, om alvast rond te kijken en misschien wel een handje te helpen met de versieringen.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.