zat 24 aug: Zomerfeest!

Wij hebben dé afsluiter van je zomervakantie: het Zomerfeest op de kinderboerderij & waterspeeltuin. Ga los op de springkussens of doe mee aan de vele activiteiten van Scouting Marco Polo, de VAK Delft, Kindertuinen Delft en de buursportcoaches. Verder zorgt Peet Vermeulen voor extra doorlopend entertainment.

Even bijkomen? Bestel wat lekkers bij één van de kraampjes; voor dit feest is dat uitgebreid met verse popcorn, loempia’s en cupcakes!

Activiteiten

Er zijn bij dit evenement 3 luchtkussens, voor elke leeftijd wat. Voor de kleinste bezoekers is er een springkussen, voor de wat oudere kinderen een hoge lucht-glijbaan en voor de grotere kinderen een lange stormbaan! 

Verder zijn er zoals altijd activiteiten van Scouting Marco Polo, dansjes met de VAK Delft, en de mogelijkheid om bloemstukjes te maken met Kindertuinen Delft. Verder hebben de buurtsportcoaches een toffe spel- & speuractiviteit op de waterspeeltuin en is er rondlopend entertainment door de welbekende Peet Vermeulen.

 

Tijden

Alle activiteiten zijn van 11-16.30 uur, en bij enkele activiteiten geldt op=op.

Let op: wij zijn deze dag alleen geopend tijdens het evenement!

 

Prijzen – Pinnen? JA graag!

De entree is € 4,- per kind. Daarmee mogen ze aan alle activiteiten meedoen, behalve het bloemschikken van Kindertuinen Delft. Daarvoor betaal je apart, bij de kraam (en op=op). De prijs hiervoor volgt z.s.m.

Let op: Alle kinderen (vanaf 1 jaar) betalen entree, volwassenen mogen gratis mee. Op dagen zonder evenement zijn we gratis toegankelijk. Reserveren is niet nodig/mogelijk, je betaalt gewoon bij de ingang.

Alle winst komt zoals altijd ten goede aan het onderhoud van onze dieren en speeltuin!

 

Horeca

We verkopen deze dag (bijna) alles wat je van ons gewend bent (pizza’s, broodjes, ijsjes, drankjes enz…), alleen geen panini’s om lange rijen te vermijden.

Verder hebben we allerlei extra’s. Zo verkopen wij verse popcorn en loempia’s en onze partners van dagbesteding Residentie Contact verkopen zelfgemaakte cupcakes die je ook nog kunt versieren met allerlei lekkere sprinkels!

Andere bestelplek

Je bestelt deze dag niet bij het “afgifteluik” zoals vaste bezoekers gewend zijn, maar ernaast. We zetten een kraam neer met de kassa waar je alles kunt bestellen en betalen. Koude dranken, ijsjes en snacks krijg je direct mee en de warme hapjes, drankjes en de popcorn kun je afhalen bij het luik of de kramen.

Voor de cupcakes betaal je bij de kraam zelf (prijs volgt).

Kortom: het belooft weer een gezellig feest te worden voor het hele gezin! Dus zien we jou ook? Tot dan!

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.