13 nov: workshop stek je plantjes!

Met de juist zorg groeien plantjes goed. Maar wat doe je als het plantje groter wordt? Deze middag leer je hoe je plantjes kunt stekken of vermeerderen!

Kom je langs tussen 14:00 en 16:30 op de Kinderboerderij?

Stekken, scheuren en delen

Tijdens de Klimaatweek mogen alle kinderen samen met hun ouders, verzorgers bij Kinderboerderij Tanthof komen stekken, scheuren en delen! Tijdens deze activiteit zien je hoe je op een duurzame manier nieuwe planten kunt laten groeien door simpelweg te stekken en te scheuren. Een leuke manier om je eigen tuin of balkon groener te maken én goed voor het klimaat!

Spelen en leren

Voor kinderen is dit een mooie kans om spelenderwijs met de natuur bezig te zijn. Ouders en kinderen werken samen om te ontdekken dat het kopen van een nieuw plantje niet altijd nodig is. Je krijgt je plantje mee naar huis om te verzorgen.

Om nog duurzamer bezig te zijn, is het handig om daarvoor oude melkpakken of kranten mee te nemen. Kom je langs tussen 14:00 en 16:30 op de Kinderboerderij?

‘Met de juiste zorg groeien plantjes goed’

Praktische informatie

  • Prijs: Gratis! Neem je wel zelf een oud potje of leeg melk- of sap pak mee om in te planten?
  • Tijd: Doorlopend van 14.00 tot 16.30 uur.
  • Aanmelden: niet nodig
  • Voor wie? Voor kinderen (en hun (groot)ouders).

Georganiseerd door

Deze activiteit wordt georganiseerd door “Groen doet goed, een samenwerking tussen diverse groene Delftse organisaties, in het kader van de Delftse Klimaatweek.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.