Zondag 13 juni: Waterpret!

Op zondag 13 juni is er nóg meer waterpret dan anders! Naast de gebruikelijke waterspeeltuin hebben we op deze dag éxtra waterspelen. Zoals opblaasbare waterglijbanen en een waterschietspel. Ben jij een meester in het schieten met een waterpistool? Kom dat dan maar bewijzen!Daarnaast is er entertainment van Peet Vermeulen van Verba Produktie.

Goed om te weten:

  • Toegang tot de extra waterbanen en waterspelen is €2.
  • De rest van de kinderboerderij en waterspeeltuin zijn (zoals altijd) gratis toegankelijk.
  • De extra spelen zijn van 11-15 uur geopend, de rest van het terrein van 10-17.30 uur.

Scholenschuif
Ook is er deze dag extra aandacht voor de stand van zaken m.b.t. de scholenschuif. Wil je meer informatie, of weten wat je kunt doen? Kom dan vooral naar de informatietafel. Ook kun je daar borden versieren met hoe jij over de plannen denkt.

Corona-maatregelen

  • Reserveren is niet mogelijk; we werken met een stoplicht systeem: Bij groen is het rustig genoeg. Bij oranje vragen we je je bezoek-duur te beperken zodat er ruimte blijft voor andere mensen. Bij rood zitten we aan de maximum capaciteit en kunnen we geen extra bezoekers toelaten. Dit komt gelukkig bijna nooit voor, we hebben een groot terrein! Verder zijn de extra waterbanen op een weiland op de kinderboerderij, dus apart van de waterspeeltuin.
    Het stoplicht staat op onze website en op ons terrein zelf.
  • De stal (met de konijnen) blijft gesloten; toiletten zijn geopend op de waterspeeltuin.
  • En natuurlijk vragen we iedereen zich te houden aan de algemene Corona-maatregelen zoals afstand houden en thuis blijven bij klachten. Bedankt!
🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.