zaterdag 27 aug: Zomerfeest!

Dit wil je niet missen: ons grootste evenement van het jaar! Met wel 5 luchtkussens, een goochelaar, schminkers, activiteiten van Scouting Marco Polo, dansjes met muziekjuf Hille van de VAK Delft, bloemschikken met Kindertuinen Delft én droomtuintjes maken met de De Papaver.

Daarnaast is er extra veel lekkers te krijgen, zoals suikerspinnen en loempia’s, naast de gebruikelijke horeca (drankjes, broodjes, pizza’s, ijsjes, enzovoort). Natuurlijk is de waterspeeltuin ook gewoon open en zijn de dieren te bezoeken. Een compleet dagje uit dus voor het hele gezin!

Activiteiten

Niet één of twee, maar vijf (!) luchtkussens staan deze dag voor je klaar! Twee waterbanen (één voor de kleintjes en een grote rodelbaan) en 3 luchtkussens zonder water (Bumba-ontdekhoek voor de kleintjes en stormbanen voor grotere kinderen).

Verder zorgt Scouting Marco Polo Delft voor activiteiten zoals broodjes bakken, armbandjes knopen en spijkerbroek hangen. Dansjuf Hille de Jong van VAK Delft laat de kinderen dansen, bij de kraam van de Kindertuinen kun je bloemschikken en bij de Klimaatmaat van Duurzaamheidscentrum De Papaver kun je een droomtuintje maken. Ook kun je je laten schminken door de dames van Miss Rebel Queen!

Tenslotte is er nog “lopend entertainment” (vanaf 12 uur) door goochelaar Alex Buijk!

 

 

Tijden

Alle activiteiten zijn van 11-17u, alleen de goochelaar start om 12 uur.

Let op: ons terrein is ook geopend van 11-17u, dus niet van 10-17.30 uur!
We hebben die tijd nodig om op te bouwen en op te ruimen.

Prijzen

Een activiteitenbandje is € 4,- per kind. Daarmee mag je aan alle activiteiten meedoen, behalve het bloemschikken, droomtuintjes maken en schminken. Voor die activiteiten kun je losse muntjes/bonnetjes kopen.

PINNEN: JA GRAAG!
Heb je alleen cash? Dan kun je je bandjes/muntjes alleen op het plein kopen. Bij onze ingang is een (extra) PIN-verkooppunt voor bandje/muntjes.

Horeca

We verkopen deze dag alles wat je van ons gewend bent (pizza’s, broodjes, ijsjes, drankjes enz…), maar ook suikerspinnen en loempia’s!

Bestelling voor de “gewone” horeca kan náást het afgifteluik (wel bekend bij vaste bezoekers). Daarnaast staan kramen voor suikerspinnen en loempia’s met hun eigen kassa. Betaling ook hier met PIN!

Onze (standaard) menukaart vind je hier.

 

En verder…

… zijn de kinderboerderij en waterspeeltuin zelf (zoals altijd) gratis te bezoeken, ook op deze dag. Je kunt dan alleen niet aan de extra activiteiten deelnemen.

… is reserveren niet nodig/mogelijk!

… komt alle winst zoals altijd ten goede aan het onderhoud van ons terrein en de dieren!

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.