We gaan 11 mei weer open!

Eindelijk is het zover: op dinsdag 11 mei openen we onze deuren weer! Op deze pagina lees je wat dat allemaal inhoudt.

Wat is er wel of niet open?

De waterspeeltuin is geheel geopend (mét water in het bassin). Ook zijn de toiletten daar geopend. Verder is ons horeca-afhaalpunt open voor een drankje, broodje, snack of (nieuw!) een pizza, en natuurlijk voor verse eieren van onze kippen. Wat nog dicht blijft is onze binnenruimte (de stal) én wellicht zijn we nog genoodzaakt de weides dicht te houden. Dat laatste horen we bij de volgende persconferentie over verdere versoepelingen.

Moet ik reserveren?

Je hoeft niet te reserveren en er zijn geen tijdsvakken, maar we doen wel een beroep op onze bezoekers: blijf niet te lang bij drukte en geef elkaar de ruimte. Met stoplichten (ter plekke en op deze site) geven we aan hoe druk het is. Blijf niet te lang als het oranje of rood is. Bij rood mogen er geen bezoekers meer bij. In de praktijk hebben we op de kinderboerderij nog nooit een oranje of rood stoplicht gehad, dus kom gerust langs!

Kan ik badderen in de waterspeeltuin?

De meting van 28 april 2021 van het aanvoerwater was goed. Bekijk voor meer informatie onze pagina over de waterkwaliteit. Hierop vind je alle (recente) informatie. Of kijk op de website van het Hoogheemraadschap van Delfland.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.