25 feb t/m 5 maart: Voorjaarsvakantie!

De voorjaarsvakantie staat bol van de activiteiten op ons terrein! Doe je ook mee?

Op de poster zie je de data en tijden, daaronder volgt extra informatie over alle activiteiten.

Zaterdag 25 februari én 4 maart – Beeldhouwen met speksteen

Deze zachte steensoort is heel gemakkelijk te bewerken, dus ideaal voor een zelfgemaakt kunstwerk!

Deze activiteit wordt georganiseerd en begeleid door Entertainmentbureau De Vrolijke Noot. Reserveren is verplicht en bij te weinig deelnemers gaat deze activiteit niet door. Dus meld je op tijd aan!

Reserveer hier de workshop 'beeldhouwen met speksteen'

 

Zondag 26 februari – Dierenverhalen voorlezen

Kom je luisteren tussen de dieren naar de leukste dierenverhalen? Ideaal voor kinderen van 3-6 jaar, maar anderen mogen natuurlijk ook meeluisteren.

PS. Deze activiteit zal vanaf 12 maart iedere zondag zijn!

 

Maandag 27 februari – gesloten

Dinsdag 28 februari – geopend van 10-13 uur, geen extra activiteiten

 

Woensdag 1 maart – Meelopen met een dierverzorger

Benieuwd wat een dierverzorger de hele dag doet? Wij laten het je graag zien! Afhankelijk van de groepsgrootte vullen we de activiteiten in; denk aan de dieren aaien, voeren en borstelen, maar ook vertellen hoe ze allemaal heten, wie er jonkies verwachten en wie de oudste bewoner van de boerderij is. Je kunt natuurlijk ook al je vragen stellen!

 

Donderdag 2 maart – Sport & Spel

Deze middag wordt georganiseerd in samenwerking met de buurtsportcoaches van Tanthof. Er zijn allerlei buitenspellen te doen, gericht op kinderen tot een jaar of 12.

 

Vrijdag 3 maart – Spreekuur van de Knuffeldokter 

Heb jij een zieke knuffel thuis? Gebroken pootje, open wond of gewoon wat slap? Kom deze ochtend langs en onze knuffeldoktoren kijken ernaar! Misschien helpen medicijnen of een pleister, of kunnen we hem hechten.

 

Zondag 5 maart – Hondenplons

Zoals iedere eerste zondag van de maand (in de winter) mogen de honden weer los in de waterspeeltuin!

Let op: dit is de laatste kans dit seizoen. Vanaf mei is de waterspeeltuin weer open voor mensen (en misschien al eerder, als het benodigde onderhoud eerder klaar is).

 

Zondag 5 maart – Knutselen

Kom langs en maak samen met onze vrijwilligers een mooi voorjaars-knutselwerk. Wat het is houden we nog even geheim, maar het wordt iets wat hoe dan ook leuk is om mee naar huis te nemen!

Gratis?

De meeste activiteiten zijn gratis; mede mogelijk gemaakt door de Buurtsportcoaches van Tanthof, onze geweldige vrijwilligers en Fonds 1818.

Kun je wil je wat bijdragen? Heel graag! Donaties zijn van harte welkom in één van onze fooienpotten op het terrein of koop een potje honing (van eigen bijen) of iets anders bij de horeca. Kijk ook eens hier hoe je ons kunt ondersteunen. Bedankt!

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.