Huisregels tijdens corona

17 oktober 2020

laatste update: 17 okt 2020

Hoe ziet je bezoek eruit bij ons op de boerderij en waterspeeltuin?

We zijn erg blij dat we open zijn! We volgen hierbij de regels van het RIVM op en de adviezen van de branchevereniging. Wij doen ons uiterste best om ons aan de regels te houden, maar wij doen ook een beroep op jou. Help ons je bezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen, voor ieders gezondheid en zodat we open kunnen blijven. Dus neem je verantwoordelijkheid en lees alle nieuwe maatregelen even goed door.

Volg de richtlijnen van het RIVM op:

Blijf uiteraard thuis indien je (milde) klachten vertoont. Volg ook andere richtlijnen van het RIVM op, zoals afstand houden en regelmatig handen wassen.

Reserveren?

Je hoeft niet te reserveren en er zijn geen tijdsvakken, maar we doen wel een beroep op onze bezoekers: blijf niet te lang bij drukte en geef elkaar de ruimte. Met stoplichten geven we aan hoe druk het is. Blijf niet te lang als het oranje of rood is. Bij rood mogen er geen bezoekers meer bij. In de praktijk hebben we op de kinderboerderij nog nooit een oranje of rood stoplicht gehad, dus kom gerust langs!

Toilet & stal:

Onze binnenruimte (de stal) is gesloten voor publiek. Ga bij voorkeur thuis naar het toilet, maar zo nodig kun je naar het toilet in de waterspeeltuin. Let op: de rest van de waterspeeltuin is gesloten! Konijnen knuffelen kan dus niet in de stal, maar het konijnen-knuffelplein is wel geopend!

Horeca:

"Ons hoekje" is geopend met aangepaste opties zodat alles take-away is, dus bijv. geen poffertjes en pannenkoeken, maar wél diverse warme en koude drankjes, tosti's, panini's en ijs. Ook verkopen we nog eieren en stoofperen (zolang de voorraad strekt)!

Vervoer:

Wij liggen op een mooie plek in Tanthof. Kom daarom zoveel mogelijk met de fiets of lopend.