Destiney verkoopt cake op zaterdag 27 februari

27 februari 2021

De 9-jarige Destiney van der Berg staat op zaterdag 27 februari met een cake- en koekjeskraam op ons terrein. Ze verkoopt heerlijke zelfgebakken cake, cup-cakes en zandkoekjes om de kinderboerderij Tanthof te steunen in deze lastige tijd met sluiting van Corona en de scholenschuif. De opbrengst van de verkoop wordt aan de kinderboerderij gedoneerd.
De kinderboerderij opent onze horeca voor take-away! Warme chocomel of een ijsje, doosje eieren of een verjaardagskalender vol dierenfoto's, zakje chips of tosti: die dag is het allemaal te krijgen (op=op).
We zouden het heel leuk vinden onze bezoekers weer even (Corona-proof) te zien en natuurlijk is jullie steun erg welkom. Helaas mag het terrein verder nog niet open, maar we hopen dat dat jullie niet tegenhoudt om wat lekkers te komen halen! Let natuurlijk ook op de andere Corona-maatregelen zoals afstand houden in de rij en bij de kraam.