Gesloten, maar wél activiteit!

18 december 2020

Helaas, we mogen onze deuren niet voor jullie openen vanwege de laatste Corona-maatregelen. Net nu we alles mooi versierd hadden in kerstsferen, lichtjes en bomen overal, enzovoort. Maar het is niet anders en we hopen jullie in januari weer te zien!

Wij zitten in de tussentijd natuurlijk niet stil. De dieren willen gewoon eten en een schone stal, dus die houden ons lekker bezig. We doen ook ons best om ze de aandacht en knuffels te geven die ze nu niet van jullie kunnen krijgen. Maar we (dieren en mensen) missen jullie wel hoor!

Activiteiten

Ondanks dat we dicht zijn, willen we onze bezoekers toch wat leuks te doen geven in de kerstvakantie. Daarom hebben we twee activiteiten voor jullie. Zo hebben we toch nog een beetje contact met jullie, onze bezoekers!

  • Van 21 december t/m 3 januari kun je onze Kerstbomenspeurtocht doen! Dit is een speurtocht door de wijk voor kinderen (en/of hun ouders...). Wil je meedoen? Klik hier voor alle informatie en de opdrachten!
  • Daarnaast is er een quiz op onze sociale media (instagram en Facebook) voor wat puzzelplezier thuis. Er komen 8 vragen online. Schrijf steeds de eerste letter van het antwoord op en uiteindelijk kun je van de 8 letters een woord vormen. Succes!

Steun

Natuurlijk balen we dat we juist in de kerstvakantie dicht zijn. We hadden gehoopt op gezellige weken met geregeld bezoekers. En natuurlijk ook op een beetje extra omzet in onze horeca. Want dat kunnen we goed gebruiken voor ons voortbestaan! Dus kun jij wat missen en wil je ons steunen in deze moeilijke tijden? Dat zouden we enorm waarderen! Je kunt bijvoorbeeld een donatie doen of een dier adopteren.

Idee: Je kunt ook een adoptie kado doen aan iemand anders. Dat is nog eens een origineel kerstkadootje!

Beste wensen

Tot slot wensen we iedereen hele fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2021! En hopelijk zien we jullie snel terug!