Huisregels tijdens corona

1 juli 2020

Hoe ziet je bezoek eruit bij ons op de boerderij en waterspeeltuin?

We zijn erg blij dat we weer open zijn! We volgen hierbij de regels van het RIVM op en de adviezen van de branchevereniging. Wij doen ons uiterste best om ons aan de regels te houden, maar wij doen ook een beroep op jou. Help ons je bezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen. Dus neem je verantwoordelijkheid en lees alle nieuwe maatregelen even goed door.

Volg de richtlijnen van het RIVM op:

Blijf uiteraard thuis indien je (milde) klachten vertoont. Volg ook andere richtlijnen van het RIVM op, zoals afstand houden en regelmatig handen wassen.

Tijden:

We zijn geopend van 10:30 - 17:30 uur. Er zijn geen tijdsvakken meer, maar we doen wel een beroep op onze bezoekers: blijf niet te lang bij drukte. Geef elkaar de ruimte. Met stoplichten geven we aan hoe druk het is. Blijf niet te lang als het oranje of rood is. Bij rood mogen er geen bezoekers meer bij. Blijkt dit niet te werken, dan gaan we terug naar tijdsvakken.

Terrein:

Ben je bekend bij ons? Dan zal je bezoek tegenwoordig anders zijn dan je gewend bent. De entree ziet er anders uit en je ziet daar met stoplichten aangegeven of het druk is op de boerderij en op de waterspeeltuin. Wij mogen maximaal 250 bezoekers toelaten op ons terrein. Zo kunnen alle bezoekers de 1,5 meter afstand goed tot elkaar bewaren. Let daarbij ook goed op de borden en volg altijd de instructies van ons personeel op. Bij het pad naar de waterspeeltuin staat ook nog een stoplicht. Bij rood licht mogen er geen bezoekers meer naar de waterspeeltuin toe. 

Tip: de drukte geldt meestal voor de waterspeeltuin, niet voor de boerderij!

Waterspeeltuin, toilet en douche:

De waterspeeltuin is geopend: Het water stroomt ook weer door de baan, dus je kan lekker komen afkoelen. Het toiletgebouw (met 5 toiletten) is geopend, maar de kleedkamers en douches blijven dicht. Afspoelen kan dus alleen thuis!

Overige ruimtes

De stal blijft voorlopig gesloten. Het knuffelplein (konijnen) is wél weer geopend voor één huishouden tegelijk. Natuurlijk mag je ook nog steeds de geiten/schapen/varken-weide op!

Vervoer:

Wij liggen op een mooie plek in Tanthof. Kom daarom zoveel mogelijk met de fiets of lopend.