Bijeneiland groots geopend tijdens paasfeest

11 april 2019

Op zaterdag 20 april tussen 12.00 en 16.00 zal er weer een fantastisch paasfeest georganiseerd worden. We gaan paaseieren zoeken, paaseieren verven en iets lekkers bakken boven het vuur. Natuurlijk mag het springkussen niet ontbreken! 

Op deze bijzondere dag gaan wij ook het bijeneiland officieel openen! Rond 12.45 uur zal wethouder Karin Schrederhof samen met de aanwezige kinderen en Zoem de Bij op zoek gaan naar een nieuwe plek voor de bijen om te wonen. Uiteraard zal het bijeneiland hiervoor het meest geschikt blijken! 

Kortom, het belooft een feestdag te worden op de boerderij en met een beetje geluk loop je de paashaas met zijn heerlijke chocolade-eitjes ook nog tegen het lijf! 

Zien we jullie op zaterdag 20 april tussen 12.00 uur en 16.00 uur op de boerderij?