Vier de lente op kinderboerderij Tanthof

17 februari 2019

Je voelt het in de lucht. De lente komt eraan. Langzaamaan zien we her en der de eerste lammetjes in de wei en ook op Kinderboerderij Tanthof worden de eerste jonge dieren geboren. Tijd om de lente te gaan vieren!

Op het terrein van Kinderboerderij Tanthof kan je op zondag 24 februari tussen 12.00 uur en 16.00 uur deelnemen aan allerlei leuk activiteiten. Zo gaan we een aantal leuke knutsels maken om de buitenvogels nog een beetje te verwennen. Je kunt een kopje komen vullen met een heerlijke zaden mengsel en je kan een voerrolletje maken. Deze kan je daarna in je eigen tuin ophangen! Om je eigen honger te stillen kan je plaatsnemen rond onze vuurschaal om een lekker broodje te bakken. Heb je ook zin om te speuren? De speurtocht over ons terrein leert je meer over onze dieren. Als klapper op de vuurpijl is er ook een supergaaf springkussen aanwezig, waar jullie heerlijk op kunnen rond stuiteren. 

Komen jullie ook gezellig deelnemen aan deze leuke middag? Kom dan zondag 24 februari tussen 12.00 uur en 16.00 uur naar onze lentespelen! Voor een activiteitenstempel betaal je €3 en dit is inclusief een glaasje limonade en een snoepje.