Onze bijendroom!

9 februari 2019

Een aantal maanden geleden (september-oktober) zijn wij ontzettend druk geweest met het behalen van ons crowdfundingsdoel. Mede dankzij hulp van velen van jullie hebben we het behaald en hebben we in november kunnen starten met de realisatie van onze bijendroom. 
Langzaamaan begint het steeds meer vorm te krijgen. De bestrating ligt er helemaal in en de de eerste betonnen palen voor de schuttingen en glazen wanden zijn al geplaatst. Onze vrijwilligers werken er in weer (en veel) wind aan. Dat maakt ons super trots! 
Op 14 maart starten onze twee imkers in spé ook met hun imkercursus bij imkervereniging Delft. Afgelopen week kwam zelfs het eerste gedeelte van onze bijenkasten binnen. 

Kortom, we worden steeds enthousiaster en zijn al heel trots op wat we tot nu toe bereikt hebben! Bekijk hier ook een kleine selectie foto’s van de ontwikkelingen.