Groot zomerfeestspektakel!

20 augustus 2018

Heeft u het al gehoord en het met grote letters in uw agenda vermeld? Op zaterdag 25 augustus is er weer een supergaaf zomerfeest op kinderboerderij en waterspeeltuin Tanthof!

Het Zomerfeest is een groot spektakel op de Kinderboerderij en Waterspeeltuin Tanthof. Wat dacht je van een rondje op de pony rijden? Of springen op het springkussen? Kom langs om het allemaal mee te maken!

Naast het ponyrijden en het springkussen biedt kinderboerderij en waterspeeltuin Tanthof op zaterdag 25 augustus jullie als bezoeker een bijzondere beleving. Je kunt er langs de leuke kraampjes lopen en fantastische spellen spelen zoals stokvangen, hoefijzer werpen en een XL sjoelbak. Voor €3,00 kun je een activiteitenstempel kopen die toegang geeft tot alle spellen, het springkussen en de stormbaan. Ook is er een schminkstand aanwezig waar je omgetoverd kan worden tot prinses of piraat. Voor een kleine bijdrage kan je een rondje rijden op een pony. Als klapper op de vuurpijl hebben we op deze dag ook supergave demonstraties van de Koninklijk Nederlandse Politiehonden Vereniging. Zijn gaan je tijdens deze demonstraties alles laten zien, en vertellen, over wat politiehonden allemaal kunnen en mogen doen. Daarnaast kan je ze al je vragen stellen en een echte politiehond aaien. Heb je honger gekregen van al die leuke activiteiten? Bij ons kan je poffertjes, pannenkoeken, tosti’s en panini’s bestellen, maar ook genieten van een heerlijk verkoelend ijsje! Dat wil je toch niet missen?

Deze dag zal deels ook in het teken staan van de start van onze crowdfundingscampagne "Red de bij met de Kinderboerderij". Op het zomerfeest zal deze campagne worden geopend (omstreeks 13.30 uur) door wethouder Karin Schrederhof. Met deze crowdfundingscampagne gaan wij een prachtig bijeneiland creëren, met als doel het behoud van de bijen voor onze natuur, een stukje educatie voor onze bezoekers en natuurlijk lekkere honing! 

Het zomerfeest op kinderboerderij en waterspeeltuin Tanthof vindt plaats op zaterdag 25 augustus tussen 10.00 uur en 17.00 uur en is goed te bereiken via de hoofdingang aan de Kalfjeslaan of (alleen deze dag) via de ingang aan de Abtswoude.