Vrijwilligers gezocht!

28 februari 2018

Je moet er vast nog niet aan denken... Het is koud en de wind is guur. Je kruipt nu liever bij de kachel dan dat je denkt aan onze waterspeeltuin.
Wij willen voor jullie namelijk aankomend seizoen weer heel veel speel- en waterplezier mogelijk maken, maar daarvoor vragen we ook jullie hulp. Wij zijn dringend opzoek naar enthousiaste mannen of vrouwen die ons (1x in de 3 weken) tussen april en oktober, op maandag (-ochtend, -middag of -avond) willen helpen met het schoonspuiten van onze waterbaan en bassin.

Voor deze klus moet je wel een beetje spierballen hebben, maar als er voldoende papa's/mama's/opa's/oma's/ooms/tantes een handje meehelpen, kunnen wij er met z'n allen weer een fantastisch (gratis!) waterspeeltuinseizoen van maken! En je komt in een super gezellig vrijwilligersteam terecht! Dus meld je aan! En vraag iedereen in jouw omgeving om zich aan te melden, want zoals het gezegde luidt; 'Vele handen maken licht werk'!
Enthousiast? Of nog vragen? Neem contact met ons op!