Kinderboerderij en Waterspeeltuin Tanthof rondt crowdfunding succesvol af

18 januari 2018

Kinderboerderij en Waterspeeltuin Tanthof heeft de eind 2017 gestarte crowdfunding actie, voor het vernieuwen van het dak van de volière succesvol afgerond. De benodigde 2500 euro ten behoeve van het volledig vervangen van het dak is dankzij maar liefst 44 gulle gevers een feit.

Nadat de stichting in 2015 het beheer van de kinderboerderij en waterspeeltuin in de wijk Tanthof overnam van de gemeente, is bekeken welke delen het onderhoud het hardst nodig hadden. Hierbij is voor een aantal gebouwen met behulp van eigen middelen een flinke hoeveelheid werk verzet. Echter, voor werkzaamheden met deze omvang is de hulp van de bezoekers ingeschakeld. En met succes! Met behulp van flyers, posters en emailings is het doel behaald.

Alle vrijwilligers en medewerkers zijn enorm blij dat júist de bezoekers flink in de buidel hebben getast om een goed verblijf voor onze vogels te verzorgen. Op deze manier zorgt iederéén er voor dat de toegang laagdrempelig -en gratis- kan blijven!

Op dit moment moeten alle vogels opgehokt blijven, wegens de vogelgriep, en kan er nog niet gestart worden. De verwachting is dat in het voorjaar van 2018 de ophokplicht wordt opgeheven, en zullen de vrijwilligers hard aan de slag gaan om met nieuwe materialen een nieuw dak te plaatsen.