Nieuwsoverzicht

Welkom Simon!

5 februari 2018

Na de vreselijke gebeurtenis met Rosa merkten we dat Zorro écht weer toe was aan een maatje. Gisteren was het zover! Deze prachige Shetlander pony heet Simon en woont vanaf vandaag bij ons op de boerderij! Komen jullie hem snel bewonderen?
Lees meer

Kinderboerderij en Waterspeeltuin Tanthof rondt crowdfunding succesvol af

18 januari 2018

Kinderboerderij en Waterspeeltuin Tanthof heeft de eind 2017 gestarte crowdfunding actie, voor het vernieuwen van het dak van de volière succesvol afgerond. De benodigde 2500 euro ten behoeve van het volledig vervangen van het dak is dankzij maar liefst 44 gulle gevers een feit. Nadat de …
Lees meer

Donatie Laatste Eer

11 januari 2018

Afgelopen maandag heeft onze voorzitter een prachtige cheque in ontvangst mogen nemen van ' De Laatste Eer '. Een prachtige start van het nieuwe jaar!
Lees meer

U kunt nu ook pinnen!

5 januari 2018

Het nieuwe jaar is weer begonnen en vanaf nu kunt u bij ons ook pinnen! Kom dus snel een lekker kopje koffie of warme chocomelk drinken!
Lees meer

Gelukkig nieuwjaar!

3 januari 2018

De stichting, beheerders en vrijwilligers van Kinderboerderij en Waterspeeltuin Tanthof wil iedereen via deze weg een gelukkig nieuwjaar wensen!
Lees meer

Prettige kerstdagen en gelukkig nieuwjaar!

21 december 2017

Wij wensen iedereen hele fijne en mooie dagen toe! PS: Heeft u gebruikt (frituur-)vet, lever het dan in op de boerderij in de gele container!
Lees meer

Omexom doneert 250 euro!

21 december 2017

Afgelopen vrijdag kregen wij van Omexom een prachtige donatie van maar liefst €250! Wij zijn daar ontzettend blij mee! Namens al onze vrijwilligers, medewerkers en bezoekers ontzettend bedankt! Zo gaan we goed het nieuwe jaar in!
Lees meer

Gesloten tussen Kerst en oud en nieuw

20 december 2017

Vanaf maandag 25 december tot en met dinsdag 2 januari is de boerderij gesloten! Op zaterdag 23 december sluiten wij een uurtje eerder (om 15:30) omdat wij die middag onze vrijwilligers in het zonnetje willen zetten! Wij hopen op uw begrip!
Lees meer

Kerstknutselen & levende kerststal

15 december 2017

Morgen organiseren wij op de boerderij tussen 13:00 en 17:00 een levende kerststal. Tussen 14:00 en 16:00 wordt er ook geknutseld! We gaan uiltjes, rendieren en sneeuwpoppen maken. Activiteitenkaarten zijn te koop bij ons horecapunt voor €2! Voor €1 kun je ook marshmallows roosteren boven onze …
Lees meer

Dank voor alle steun

8 december 2017

We ontvangen zoveel lieve berichten, heel veel dank daarvoor! We hebben besloten om voor én met iedereen iets tastbaars te maken. Sinds vandaag hebben we in onze stal een boek liggen. We nodigen iedereen uit om hun herinneringen, belevenissen en medeleven met ons te delen door het op te …
Lees meer